dimarts, 2 de setembre del 2008

La xereca bogeria dels agrocombustibles


Benvolguda gent de Salva la Selva:


Una vegada més tenim l’oportunitat d’intentar influir al Parlament Europeu sobre les seves polítiques d’agrocombustibles.


L’onze de setembre es reunirà la Comissió d’Industria (ITRE) i votarà la nova Directiva Europea d’Energies Renovables, i un dels temes serà el percentatge obligatori (objectiu) d’agrocombustibles que s’hauran de mesclar amb els combustibles fòssils els propers anys. La Unió Europea te projectes que impliquen que a l’any 2020, el combustible per el transport contindrà un 10% d’agrocombustibles. Això és una bogeria, doncs no existeixen terres a Europa (ni en el món) per a satisfer aquesta demanda.


Si s’aproven aquestes lleis, la Comunitat Europea estarà obligant als seus ciutadans a omplir els dipòsits dels seus automòbils amb collites que en realitat s’haurien d’utilitzar per alimentar a les poblacions (en aquests moments passen fam més de 1.100 milions de persones en el món). A més, amb la destrucció d’ecosistemes natius –com els boscos tropicals i altres- s’alliberen quantitats de CO2 que més que endarrerir el canvi climàtic, l’acceleren.


Molts parlamentaris encara necessiten aquesta ajuda per a convèncer-se que la idea dels agrocombustibles és realment terrible!


Per favor, participi a l’acció amb la seva signatura i doni el seu suport a la carta de Salva la Selva als membres de la Comissió d’Industria del Parlament Europeu. Entri ara a:


http://www.salvalaselva.org/protestaktion.php?id=310

i completi el formulari amb les seves dades.


Difongui aquest missatge.


Gràcies per el seu suport i rebi una atenta salutació.


Guadalupe Rodríguez
Salva la Selva

www.salvalaselva.org
www.stop-agrocombustibles.nireblog.com

Oficina Berlin
Hasenheide, 56
10967 Berlin, Alemania
Tel.: +(0)30- 51736879




1 comentari:

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.