dimecres, 23 de novembre del 2005

Ombú tallat sense misericòrdia

L'ombú talat

Sóc un veí de Sants-Les Corts, i passegem la meva senyora i jo pels jardins de la Maternitat: els seus arbres i parterres són un bàlsam per a l'esperit. ¿Quin no seria el nostre estupor quan ens vam adonar que a la zona del pavelló rosa havia estat tallat sense misericòrdia un bonic exemplar d'ombú, que adornava el parterre de l'esmentada zona?
L'arbre era fort, sa i robust, amb una frondosa copa que jeia tallada a rodanxes, com si d'un embotit es tractés. No trobant cap explicació per a tal estropellament, escric aquesta carta per si algun membre de l'Ajuntament tingués a bé donar un aclariment a tal disbarat. De qualsevol manera vagi la nostra repulsa més enèrgica per l'esmentat acte, en uns moments en què la vida natural i la detenció de la tala d'arbres són una de les més peremptòries necessitats de la nostra delicada ciutat.

Juan Corcuera
Barcelona. 22/11/2005
La Vanguardia. Cartas de los lectores

· Carta traduïda del castellà publicada a La Vanguardia el 22/11/2005

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.