dissabte, 3 de novembre del 2018

Pels estudiants, entusiàstics i amics dels arbres

Treesearch !

Estem prenent consciència que de forma individual no anem enlloc. Si volem avançar com a humans ho hem de fer col·lectivament. El món s’ha fet massa petit i els problemes que em generat amb el nostre mal anomenat progrés són greus.
I aquí ens perdem sempre en les paraules: els fets queden per a quatre gats escuats amb pocs recursos.
D’entre aquests recursos potser el més important sigui el coneixement. Tal com deia en Newton:
“Si he pogut veure més enllà que els altres és perquè he estat dempeus sobre les espatlles de Gegants”.
Ara gràcies a algú –el qual intueixo prou valent i dissident amb el criteri de l’actual govern americà en relació el canvi climàtic - ha decidit divulgar de franc una bona pila de coneixements. Com? Doncs amb el Servei Forestal del Departament d’Agricultura dels EE.UU. d’Amèrica, mitjançant the Northern Research Station web site: Treesearch.
Trobem 51.414 publicacions gratuïtes a https://www.fs.usda.gov/treesearch/ que poden ésser molt útils en l’estudi dels arbres, l’entorn i la lluita contra el canvi climàtic.
Es tracta d’un gest de molta generositat !

Celtis sinensis
Salut, llarga vida i moltíssimes gràcies als autors d'aquest fet !!

J.D.Fernàndez i Brusi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.