dimecres, 18 de febrer del 2015

El bosc és més que biomassa

Aturem la biomassacre!


La Comissió Forestal d’Acció Ecologista-Agró, amb la col·laboració de la plataforma Bosc Viu i el Centre Excursionista de València (CEV), organitza el proper dimecres, 25 de febrer, un acte per a presentar públicament la denúncia que AE-Agró va a interposar davant de la Unió Europea contra la biomassacre que estan patint els nostres boscos i el desgual i sospitós repartiment de les ajudes europees per a este sector.
Actualment, la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient està subvencionant, amb fons europeus per al desenvolupament rural, l’extracció massiva, indiscriminada i salvatge de biomassa forestal, sense efectuar cap tipus de control.
Per això, AE-Agró va a traslladar a Europa una denúncia per a aturar estes brutals actuacions, que afecten fins i tot a paratges protegits, com parcs naturals i espais de la Xarxa Natura 2000, i a zones cremades recentment.
La presentació d’esta denúncia es realitzarà, a partir de les 19:00 hores, a la seu del CEV (Plaça Tavernes de la Valldigna, Núm. 4, València-Ciutat Vella), i comptarà amb la participació dels portaveus de la Comissió Forestal i la Comissió Jurídica d’AE-Agró que han redactat la denúncia.
El bosc és molt més que biomassa!!! Acudix a l’acte i ajuda’ns a aturar esta biomassacre!!!

Per a més informació: 
· A facebook ·

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.