dimecres, 17 de setembre del 2014

Paisatge i Restauració

Màster en Paisatge i Restauració
Títol propi de la UIB (60 crèdits europeus)

Durant la primera dècada del segle XXI es feren molt palesos símptomes ambientals referits a l’exhauriment de recursos, la contaminació, el canvi global general i la degradació territorial en particular, que ens indicaven uns canvis físics que tard o d’hora es traduirien en problemàtiques econòmiques i socials. Arran d’això, en aquesta segona dècada vivim una situació que no permet altra cosa que no sigui un canvi significatiu en les maneres de fer i entendre el desenvolupament.
Per això, amb aquest màster es pretén formar professionals per al disseny, la restauració i el reciclatge territorial, tant des de la vessant rural com urbana o natural, a través dels coneixements tècnics necessaris i del coneixement dels valors estètics que eleven el territori a la categoria de paisatge.

Grups
Grup únic · Matriculació oberta · Matricular-me

Adreçat a
A titulats en Arquitectura, Enginyeria Agrària, Biologia, Topografia, Geografia, Enginyeria Forestal i altres enginyeries superiors tècniques i en títols superiors de disseny.
S'admetran estudiants sense titulació universitària o equivalent si acrediten experiència professional en l'àmbit del paisatgisme i/o la restauració, en la qual es valorarà:
- Expedient acadèmic orientat a l'àmbit del paisatgisme.
- Coneixements de CAD.
- Acreditació de pràctica professional en equips de projectistes.
- Avaluació positiva de les candidatures que acreditin nocions bàsiques de dibuix.

Preu i condicions de pagament
1.492 euros
La matrícula es pot pagar en dos terminis: 800 euros en el moment de formalitzar la matrícula i 692 euros al mes de desembre.

Terminis d'inscripció
Fins a l'inici del curs

Data d'inici
23-10-2014

Data de finalització
27-06-2015

Horari del curs
Els dijous i divendres de 16 a 21 hores

Lloc de realització
Campus universitari de la Universitat de les Illes Balears

Metodologia
Semipresencial

Més informació :
Tríptic M en Paisatge i Restauració (pdf 2140kb)
Màster en Paisatge i Restauració
Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears
Universitat de les Illes Balears

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.