dimarts, 15 de febrer del 2011

Plantació d'arbres a Ontinyent

Plantació d'arbres homenatge a Empar Granell

El dissabte 19 de febrer a Ontinyent

La Colla Ecologista l’Arrel i la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià convoquen a tothom a participar en una reforestació d’arbres en homenatge a Empar Granell, que es farà el proper dissabte 19 de febrer a Ontinyent (Vall d'Albaida, País Valencià). El lloc de trobada i partença serà a la plaça de la Coronació (El Barranquet), a les 9:30 del matí. Tothom hi està convidat.
Empar Granell i Tormos (1945 - 2010) fou una mestra valenciana, originària de Borriana (Plana Baixa) i professional en la ciutat d'Ontinyent (Vall d'Albaida). Fou una destacada activista en defensa de l'ensenyament laic i en català al País Valencià, presidenta de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià i una de les fundadores d’Escola Valenciana - Federació d’Associacions per la Llengua. Una dona vital i lluitadora, capdavantera en moltes coses, que des de sempre va simbolitzar el civisme actiu en matèria lingüística, solidària i ecològica, sempre des del vessant valencià.
Empar es mereix tot un bosc
Tots els que la coneixien saben de l’estima d’Empar pels arbres, i per això es fa mereixedora de la plantació no d’un arbre, sinó de tot un bosc. Animeu-vos, el proper dissabte 19 de febrer a Ontinyent. Empar es mereix de tot un bosc.

1 comentari:

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.