divendres, 29 d’octubre del 2010

Olives verdes


Temps d'olives

Olives mallorquines, i poc de tota la resta: fonoll, fulles de llimonera i pebre de cirereta. Sal. Cal no fer-les ni massa ni manco salades. Al meu parer cent grams de sal per un litre i mig d'aigua aproximadament, però això se n'ha de saber sortir cadascú.




Fotos JV27oct10

1 comentari:

  1. Hola Joan, fan bona pinta els pots!provaré la recepta mallorquina (amb tants anys per ací ja es hora...). Pel meu terme solen fer-se amb pebrella i sajolida, i li posen algunes fulles de garrofera que diuen que manté les olives més dures. Mon pare les fa com diuen "al punt de l'ou": possa un ou fresc a l'aigua i va afegint sal fins que sobreïsca una galta de l'ou, no se si és la millor proporció. Salut!

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.