dimecres, 17 de febrer del 2010

Homínids blaus que estimen els arbres

Els Avatars i el habitants de Pandora

Agafau una olla ben grossa, aficau-hi un poc de la teoria de Gaia, un poc de “La selva maragda”, una grapadeta de naus espacials i Carcasses-bobcat-home gegant que dispara i unes connexions neurals tipus “Matrix”, una pessigada de “Jurassic Park”, un bon roi de “Pocahontas” i un pelineu de"El rei Lleó", afegiu-hi la picada de “El senyor del anells”, ho posau tot a bullir a foc lent, li tirau unes gotes de blavet i un poc de purpurina. Acompanyau el plat amb música de’n James Horner (ja conegut per Titànic, Braveheart, Llegendes de passió), i ja teniu emplatada la darrera creació del xef James Cameron. Missatge ecologista contraposat als interessos econòmics d’uns pocs; els bons sempre guanyen al final; ara que ens hem carregat la Terra anem a fotre per altres móns...El millor de la cinta: La proximitat dels éssers blaus als arbres i la seva interrelació. Tot i els seus defectes, una pel·lícula que s’ha de veure, al cine.
Rafel Mas, Búger 17 de febrer de 2010

1 comentari:

  1. Així ho crec jo. Cal anar a veure-la, però amv esperit crític, és a dir, no com si fos una pel·lícula d'aventures al·lienígenes. Hi ha qui la qualifica de "ciència-ficció", jo la qualifique de fantàstica (per motius més que evidents) però real. Això ja passa a la terra, a comunitats indígenes que viuen inter-relacionades amb el medi, però també ací, al nostre país i amb nosaltres mateix.

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.