dissabte, 4 de juliol del 2009

Crònica d'un incendi


Música i imatges per a recordar els grans incendis del 1994


L'Orquestra del Berguedà estrena avui 'Crònica d'un incendi', de Salvador Brotons

Fa quinze anys uns incendis devastadors van cremar arreu del Principat i el País Valencià causant disset morts. Els pitjors van ser al Bages i El Berguedà. Per a commemorar-ho avui l'Orquestra de Cordes del Berguedà estrena 'Crònica d'un incendi', una obra de Salvador Brotons que narra amb música i imatges el desastre que van representar per a la Catalunya central. El concert el fan a l'Església de la Colònia Cal Pons de Puig-Reig a les set.

El concert es repetirà el dia 11 a Sant Llorenç Savall i ha estat editat també en un DVD. L'Orquestra de Cordes del Berguedà és la impulsora dels anomenats 'Concerts Verds', el benefici dels quals reverteixen en activitats a favor del medi.

Una notícia de
Vilaweb

Si voleu llegir un interessant informe sobre els incendis forestals a Catalunya clicau aquí:

La interpel·lació del foc

Fotos JV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.