diumenge, 7 de juny del 2009

El vostre suport contra el robatori de terres a Colòmbia



Benvolgudes Amigues i Amics de Salva la Selva:


Amb dolor i indignació profunda, la Comissió Interclesial de Justícia i Pau i la Xarxa d’Alternatives a la Impunitat informen que la situació de robatori i tràfic de terres s’intensifica greument dia a dia en el Bajo Atrato i l’Urabà antioqueny, a l’emblemàtica i biodiversa regió del Chocó colombià.


És molt important enviar cartes a les autoritats, per a contribuir a protegir a qui lluiten per la seva vida i el seu territori i per a frenar la impunitat. Per favor, signi la seva carta avui mateix. Pot fer-ho entrant a:



En el mateix lloc trobarà més informació sobre aquest cas. Ajudi’ns a difondre aquest missatge entre els seus companys, amics i familiars. Moltes gràcies i rebin una afectuosa salutació.


Klaus Schenck
www.salvalaselva.org
www.stop-agrocombustibles.nireblog.com
Tel.: +49 (0)30 517 36 879 Berlin, Alemanya





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.