dijous, 12 de febrer del 2009

Curs sobre lepidòpters diürns a l'Illa de Mallorca


Curs de Biologia, Ecologia,

Sistemàtica i Seguiment de Lepidòpters Diürns a l'Illa de Mallorca (2009)

Durant el mes de febrer de 2009, l'AEN organitza el I Curs de Biologia, Ecologia, Sistemàtica i Seguiment de Lepidòpters Diürns a l'Illa de Mallorca. Aquest curs s'emmarca dins del programa Implantació a llarg termini d'un programa de seguiment de papallones a l'illa de Mallorca com a indicador de l'estat de conservació dels hàbitats, el qual es realitza gràcies al suport de l'Obra Social "SA NOSTRA" Caixa de Balears.

L'objectiu del curs es formar a tots aquells que vulguin participar en el projecte com a voluntaris, així com altres persones interessades en les papallones i en la seva identificació.

Els voluntaris s'hauran de comprometre a realitzar una breu sortida de camp setmanal durant els mesos de març a setembre en el lloc que ells seleccionin en funció de la seva comoditat, i que prèviament la organització del Programa hagi aprovat.

Per a més informació podeu adreçar-vos a formacio@aen.cat o bé descarregar-vos els documents annexes. Per a reservar la vostra inscripció podeu omplir el formulari que figura a sota.

Responsables del curs: Samuel Pinya i Rosa Albertí

· Formulari d'nscripció · Pòster Curs pdf587Kb · Programa curs Pdf427Kb ·

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.