divendres, 24 d’octubre del 2008

Penan


















Benvolgudes amigues i amics de la selva,

les empreses de fusta Samling i Interhill amenacen la vida de les i els indígenes penan que viuen a Borneo. Les empreses destrueixen amb la tala del bosc no només el sosteniment de la vida dels penan, sinó que a més, els treballadors gats ataquen sexualment les dones a les comunitats, i fins i tot les nines i joves. Però les denúncies de les penan davant els responsables dels campaments maderers i davant la policia local han restat fins ara sense efecte.

Les organitzacions socials de Malàisia i el Fons Bruno Manser, de Suissa, han fet públic aquest cas, i demanen a les autoritats competens de Malàisia que prenguin mesures immediates per aclarir els casos i prevenir futures agressions per a protegir les dones.

Ajudau-nos a pressionar a les autoritats signant una carta de protesta al govern malaisi mitjançant la nostra web:


Difoneu aquesta acció entre qui puguin voler donar suport amb la seva signatura.

Moltes gràcies i una salutació atenta per a tots vosaltres.

Guadalupe Rodríguez
Salva la Selva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.