dijous, 3 d’abril del 2008

Raimond Vayreda i els arbres

Un diàleg amb els arbres

·
Raimond Vayreda
presenta la seva obra
"Tòtems i textos insòlits"
“.. amb un diàleg amb els arbres .. què diuen els arbres? .. sabem entendre les paraules dels arbres? .. els arbres son font de vida ..”
a
SETBA zona d´art
- el pis de l’Ocaña -
Plaça Reial 10, 1º 2º de Barcelona
del 27 de març al 14 de maig de 2008
····
Salut a la Terra i als arbres!
Raimond Vayreda està exposant a ‘SETBA zona d´art’ una sèrie de dibuixos i tòtems sobre el tema "arbres". Durant uns quants anys ha estat dibuixant arbres sense parar amb llàpissos, colors. Després d'aquest temps i a través de la seva "doble comunicació" arbres-dibuix n'ha sortit un llenguatge nou. L’artista convida expressament a tots els amics dels arbres per veure si entre tots seriem capaços de desxifrar aquest llenguatge? què ens volen dir? Convida a tothom a descobrir l'enigma, a conèixer els seus treballs, a donar-li les nostres opinions, i desitja salut a la Terra i als arbres!.
·

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.