dijous, 24 de novembre del 2005

L'arbre a l'espai urbà

Aplicació de l'arbre a l'espai: tècniques de jardineria urbana

El proper dia 30 de novembre, Reus acull la V edició de les jornades tècniques sobre jardineria urbana. El conjunt d'actes donarà a conèixer les tècniques i les operacions bàsiques de les plantacions d'arbres en les diferents fases de projecte, execució i manteniment.
Aquestes tècniques es presentaran estructurades d’acord amb l’índex següent, que és el temàtic de la normativa tècnica de referència: les NTJ (Normes Tecnològiques de Jardineria i Paisatgisme).
La fase de projecte de plantació d’arbrat: la informació projectual, la protecció dels exemplars preexistents, les especificacions de projecte, l’arbrat viari.
La fase d’execució de plantació d’arbres: la tria dels exemplars: la qualitat dels arbres de viver, l’operació de plantació, el trasplantament, l’encoixinament, l’aspratge i l’ancoratge subterrani
La fase de manteniment de l’arbrat: els objectius del manteniment, la poda i les altres operacions bàsiques de manteniment.
Les jornades estan destinades a tots els responsables tècnics, treballadors d'entitats i empreses i estudiants de titulacions relacionades amb els espais verds, la jardineria i el medi ambient.

Per a més informació :
· RuralCat
· Programa de les jornades.
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.