divendres, 7 d’octubre del 2005

La importància dels arbres vells

1es. Jornades Tècniques sobre conservació d'arbres vells, boscos madurs i la seva biodiversitat associada

El divendres 14 i el dissabte 15 d'octubre de 2005 es celebraran a Navarra, les 1es. Jornades tècniques sobre arbres vells, boscos madurs i la seva biodiversitat, organitzades per L'Associació d’Amics dels Arbres Vells - Zuhaitz Zaharren Lagunak", es realitzaran a les instal·lacions de Parc Natural de Bertiz de Navarra i estan adreçades a les persones que treballen o tenen interès en àmbits de gestió forestal i biodiversitat.

Algunes de les qüestions que es tractaran en aquestes jornades són:
Gestió de monuments naturals: els arbres monumentals, dinà- mica natural i estructura de la vegetació en boscos madurs, estructura de boscos madurs, recomanacions específiques per a boscos gestionats amb espècies de fauna amenaçada vinculada a boscos madurs. Ecologia dels insectes saproxilófags. Importància de la fusta morta en l'ecosistema forestal. Avifauna dels boscos madurs. Gestió forestal i ordenació de boscos madurs. Arbres vells i amfibis enfiladissos. Ratpenats forestals vinculats a arbres vells i boscos madurs. Fongs presents en boscos madurs i processos ecològics relacionats. Recomanacions per a la gestió forestal. Diversitat de coleòpters saproxílics en rouredes. També hi haurà excursions guiades: Nocturna, ratpenat i amfibis de Bértiz. Diürna, arbres vells de Bértiz.
*
· Per més informació : Zuhaitz Zaharren Lagunak
· Correu electrònic : arbolesviejos@wanadoo.es
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.