diumenge, 30 de juliol del 2017

Paisatge, desenvolupament rural i ciutadania

Document de bones pràctiques de col·laboració ciutadana en la gestió del paisatge

L’Associació pel Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya amb l’Observatori del Paisatge de Catalunya, posen a l'abasta de tothom la nova publicació 'Paisatge, desenvolupament rural i ciutadania. Bones pràctiques de col·laboració ciutadana en la gestió del paisatge a Europa'.
Aquest document fa una selecció de deu experiències de col·laboració ciutadana en la gestió i ordenació del paisatge que s’estan duent a terme a Europa. S’analitzen casos de Catalunya, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Eslovàquia, el Regne Unit i els Països Baixos.
Aquesta publicació, disponible en paper i en digital, s’emmarca dins el projecte de cooperació Col·laboraXPaisatge “Desenvolupament rural a través del paisatge i la col·laboració ciutadana (construccions de pedra seca)”, coordinat per l’Associació pel Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC) amb l’assessorament i el suport tècnic de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

· Es pot accedir al document en format digital aquí.

· Associació pel Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC)
· Observatori del Paisatge de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.