dimarts, 5 de maig del 2015

Seminari de Comunicació Forestal

IX Seminari Turisme i Paisatge
La comunicació forestal:
bosc i societat, un punt de trobada?


Inici: 15/05/2015 09:00
Fi: 15/05/2015 23:00
Lloc: Museu del Suro de Palafrugell. Placeta del museu s/n, Palafrugell
Organitza: Càtedra de Geografia i Pensament Territorial i Museu del Suro de Palafrugell
Crèdits: si
Inscripcions: dir.cgpt@udg.edu

El divendres15 de maig de 2015 a partir de les 9h, al Museu del Suro de Palafrugell tindrà lloc el IX Seminari Turisme i Paisatge: La comunicació forestal: bosc i societat, un punt de trobada?
La major part del territori de Catalunya està cobert per masses forestals que tenen un conjunt de funcions amb una gran transcendència biològica, econòmica i social. Ara bé, com es comuniquen els seus valors al conjunt de la societat? Els reptes i les funcions forestals estan assumides per la població? La resposta a aquestes i altres preguntes són de gran importància per garantir el futur dels boscos.

• Programa :
A les 9,30 h: Presentació del seminari a càrrec de Juli Fernàndez, Alcalde de Palafrugell i president de la Fundació Museu del Suro de Palafrugell, i Mita Castañer, directora de la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la UdG.
De les 10 a les 10,45 h: “La percepció del bosc”. A càrrec de Josep Gordi, professor de Geografia de la UdG
De les 10,45 a les 11,30 h: “Els agents i els discursos comunicatius del món forestal”. A càrrec d’Eduard Plana, investigador del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.
• De 11,30 a 12 h: Pausa cafè
De les 12 a les 12,45 h: “El paper dels diaris en la comunicació bosc societat”. A càrrec d’Antonio Cerrillo, periodista de la Vanguardia
• De les 12,45 a les 13,30 h: “El paper dels altres mitjans de comunicació en aquest diàleg bosc societat”. A càrrec de José Luis Gallego, divulgador ambiental
• A les 13,30 h: Debat obert a tothom al voltant dels reptes de la comunicació forestal

• Inscripcions: Activitat gratuïta i oberta a tothom. Cal fer la inscripció enviant un correu a l'adreça dir.cgpt@udg.edu, amb les dades personals. Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona, tel. 972 418 714

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.