diumenge, 29 de juny del 2014

25 anys de la Colla Ecologista l'Arrel

25 aniversari de la Colla Ecologista l'Arrel
dissabte 5 de juliol de 2014
 
La Colla Ecologista l'Arrel d’Ontinyent (la Vall d'Albaida) compleix enguany 25 anys d'existència i voldríem que ens acompanyares en la celebració del proper dissabte 5 de juliol.
El col•lectiu es va formar a partir d'una cèl•lula sorgida al Grup d'Escoltes Màfeking-167 (Ontinyent) en 1989. Posteriorment es va integrar en el Centre Excursionista d'Ontinyent per a, finalment en 1995, constituir-se com a l'associació que coneixem actualment.
En els orígens, la intenció era gestionar un viver forestal i realitzar reforestacions. En la actualitat, el radi d'acció del col•lectiu s'extén també a l'educació ambiental, la gestió d'horts urbans i la realització de treballs de silvicultura.
En definitiva, són 25 anys que han passat ràpids com un bufit. A través de la gestió d'uns minsos recursos, en què Caixa Ontinyent ha estat el principal benefactor, s'han realitzat, des de les nostres possibilitats, tasques de transformació i millora del món en què vivim.
Tot ha estat possible gràcies a l'aportació callada i desinteressada d'un fum de gent, a més de la que vindrà en el futur. El dissabte 5 de juliol és un dia per a agrair el fet que estigues allà, fer una breu mirada enrere i compartir les vivències tingudes, a l'entorn de la taula.
Ens reunirem al local cedit per l'Assemblea de Joves Meruts, Ca la Mera, carrer Joan Belda Pastor, núm. 10, Sant Rafel, Ontinyent.

Programa de festejos:
18:00 h (1a. convocatòria) i 18:30 h (2a. convocatòria): Assemblea General
20:00 h: Valoracions i reflexions de 25 anys de lluita ecologista. Projectes en marxa.
21:00 h: Sopar de germanor. El sopar serà baix braç, es facilitarà la beguda i cacaus de picadeta, encara que podeu enriquir-la amb les aportacions que cregau necessàries. Aquells/es que ho desitgen, poden fer un pastís i, així, la celebració d'aniversari serà completa.
Aprofitarem també per a presentar formalment la nova imatge de l'Arrel. A més a més, hem preparat una samarreta per a commemorar aquesta fita, el disseny de la qual, el podeu observar a l'arxiu adjunt. Es vendran a 8€, obtenint un benefici de 3€ per samarreta que serà usat per a pagar les despeses de la celebració. Per a saber el nombre de samarretes que anem a necessitar, t'agrairíem que, amb la confirmació d'assistència, ens digueres quantes samarretes vols i de quina talla.

  • Talles disponibles:
  • Home (S, M, L, XL)
  • Dona (S, M, L)
  • Xiquets: Talla 5-6, talla 7-8, talla 10-12.
Per a facilitar l'organització, per favor, confirmeu enviant un correu a: colla.ecologista.arrel@gmail.com

Ajudeu-nos a fer difusió. Està tothom convidat.
Gràcies. Us hi esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.