dimecres, 25 de gener del 2012

Dia de l'Arbre a Aielo de Malferit

Jocs i plantació d’arbres a Aielo de Malferit

El proper cap de setmana, el dissabte dia 28 i el diumenge dia 29 de gener, a Aielo de Malferit, la Vall d'Albaida, es celebrarà el Dia de l'Arbre.
El dissabte dia 28 de 12'30 a 13'30, a les escoles noves, es farà un joc amb els xiquets i les xiquetes de primer cicle escolar (entre 7 i 13 anys).
El diumenge dia 29 al matí és farà una plantació d’arbres. Tothom que hi vulgui participar ha d’anar a la Plaça Palau d’Aielo a les 9 del mati per a realitzar una eixida a l'ombria per a fer la plantació. Cal portar l'esmorzar, roba còmoda, calçat adequat per a caminar i l’aixada.
Els organitzadors, el “Grup de voluntariat d'Aielo de Malferit”, conviden a tothom a participar-hi i esperen que hi vagi força gent.


• Les fotos són del Dia de l'Arbre d'Aielo del 2011 •

Dia de l'Arbre d'Aielo de Malferit al facebook

Grup de voluntariat d'Aielo de Malferit

Aielo de Malferit a la Viquipèdia

2 comentaris:

  1. Molt bé! felicitats per la vostra iniciativa!

    ResponElimina
  2. voluntaris aielo25/1/12 22:51

    gracies per fer saber les activitats realitzades per grup de voluntaris d'aielo de malferit

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.