dimarts, 26 d’abril del 2011

Vocabulari forestal multilingüe

El Vocabulari forestal: català-castellà-anglès-francès ja està disponible en línia

Ja es pot descarregar lliurement el Vocabulari forestal: català-castellà-anglès-francès, d'Adriana Gil i altres.

L'obra, que ha estat publicada conjuntament per la Universitat Politècnica de València i la Xarxa Vives d'Universitats, recull 5.945 termes de diferents branques de la ciència forestal, com la Silvicultura, l’Ordenació forestal, la Dasometria, els Aprofitaments o les Repoblacions forestals; d’altres ciències bàsiques relacionades amb el medi natural, com la Biologia vegetal o la Geomorfologia i d’altres aspectes relacionats amb els terrenys forestals. El vocabulari es presenta ordenat de manera alfabètica discontínua i, per a cada terme, se’n donen les equivalències corresponents al castellà, anglès i francès. En els noms de plantes, fongs i animals se’n dóna també el nom científic. A més de la informació d'equivalents, hi ha informació gramatical, sinònims catalans documentats i índexs d'equivalències per facilitar-hi la recerca multilingüe.

La referència completa per a citacions és la següent:
Gil, A.; Delgado, R.; Garcia, V.; Mac Donald, P.; López, M.; Baynat, M.E. Vocabulari forestal: català-castellà-anglès-francès. València: Xarxa Vives d'Universitats – Universitat Politècnica de València, 2010, ISBN 978-84-8363-609-1, N. Pàg. 641.

El Vocabulari Forestal està disponible en línia a : UPV Vocabulari forestal [arxiu Pdf 50 Mb]

També hi ha un altre Vocabulari Forestal, el de d’Eduard Parés, que es pot consultar en línia, aquí en trobareu informació : El 'Vocabulari forestal', en línia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.