Que algú et convidi a un rissotto de surenys (Boletus aereus) recent agafats...no te preu!
La recepta simplificada seria:
Fondre un bocí grosset de mantega. Sofregir-hi els surenys i cors de carxofa a trocets.
Afegir-hi arròs i anar girant i girant fins que agafi coloret.
Afegir un brou de pollastre suau i anar girant i deixar bollir a foc lent. Salar.
Anar tastant fins que trobem que està cuit. Si es beu el brou, afegir-n’hi de mica en mica.
Quan ja estigui cuit afegir-hi formatge parmesà a gust i seguir removent.
En voler es pot menjar.
El vi triat per fer-li costat va ser un rioja negre.
Una delícia!
Rafel Mas, Búger 2 de novembre de 2010
Cagondena puta Rafel, això és un blog d'arbres!!! No es poden posar aquesta mena d'articles!!!
ResponEliminaUhmmm, quina mengera que fa aquest rissotto. Per desgràcia tot lo bò ens fa mal. Els qui tenen massa colesterol no en podríen menjar: la mantega i el formatge son colesterol pur. Una pena. Joan
ResponEliminaRecordons Rafel! Ja saps que jo necessite mantindre permanentment un nivell mínim d'arròs en sang, no t'haurà sobrat un plateret...?
ResponEliminaAixò vol dir que saps fer rissotto amb bolets!
ResponEliminaEsper en breu una demostració:)