dimecres, 1 de setembre del 2010

Haurem d'encadenar-nos als arbres

El Guinardó es queda sense arbres

Els arbres del Guinardó sempre han alleujat l'esforç de pujar per alguns carrers. Fa dos anys, després de l'avaria de Fecsa-Endesa del passeig de Maragall, es van talar diversos exemplars a Escornalbou, Xiprer i la rambla de Volart, sense que Parcs i Jardins els hagi reposat. Aquest estiu, a causa de les obres de la ronda del Mig, s'han suprimit uns 60 arbres més sense haver consultat els veïns. Haurem d'encadenar-nos als que queden...
A. M. López Robles
· Fotodenúncia publicada a El Periódico del 01.09.2010

3 comentaris:

  1. A Mataró uns xicots es van encadenar als plàtans de la plaça de Santa Maria i van aconseguir salvar-los de la tala imminent per causa de la modernització de la plaça... molta sort!

    ResponElimina
  2. No entendré mai la dèria dels Ajunaments a carregar-se els arbres i a fer places i carrers només de ciment. Sobretot si ja hi són! Potse r si que encadenar-nos als arbres pot ser una solució. :)

    ResponElimina
  3. Certament, alguns ajuntaments tenen el mal costum de suprimir arbres i canviar-los per objectes decoratius. Deu ser que els donen més beneficis a alguns dels seus amics i s'obliden del medi ambient.
    Una pena!

    M'ha agradat molt la veu sintètica del missatge; una idea genial perquè tothom en puga llegir o escoltar el que hi ha publicat al bloc.
    Salutacions cordials.

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.