dimecres, 18 d’agost del 2010

Colors del meu desert


Una altra passejada per Tossals

Molta gent que me coneix o que fa temps que segueix aquest blog, sap que un dels territoris que més m'agrada trescar és el de la muntanya del Tossals Verds. La relació entre aquest lloc i jo poc a poc ha anat més enllà del simple interès professional o naturalístic. La relació s'ha anat fent més íntima, més personal. Secrets i confidències van d'ella a mi i de mi a ella. Potser som massa indiscret o agosarat en fer-ho públic d'aquesta manera. No ho sé, però si una cosa he après d'aquesta muntanya és a estimar la llibertat, en especial la del pensament. Per torna m'ha mostrat també com el foment de l'opressió i de la incultura ens ha castigat a tots dos, a vegades molt durament, més a ella que no a jo, i per això cal combatre ambdues amb tots els mitjans possibles. Jo ho puc fer des d'aquest estimat blog. Ella mostrant la seva bellesa, però també les seves ferides: no hi ha cap racó d'aquesta muntanya que no hagi estat maltractat pel foc, sovint fill de la ràbia i de la ignorància.

Tossals 18 d'agost de 2010





































Fotos JV18ag10

4 comentaris:

  1. Gràcies Joan V, per compartir tot això

    ResponElimina
  2. Belas fotos, e só foram possíveis porque o fotógrafo é poeta.

    ResponElimina
  3. Al maig de l'any passat vaig pujar a Tossals i vaig fer nit al refugi. Sense els escrits que heu anat posant cantant-ne les meravelles no ho hauria fet mai. També vaig reconèixer la servera que hi vau plantar i que surt en un altre post tota roja per la tardor. Al maig tenia la fulla verda per'xò. No havia estat mai a Mallorca, mira que és estrany.

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.