dijous, 6 de maig del 2010

Els arbres de Figueres

Festa de l’arbre
Presentació del llibre “Els arbres de Figueres”

Demà divendres dia 7 de maig es celebrarà a Figueres (Alt Empordà) la Festa de l’arbre.
Durant tot el matí al Parc Bosc es farà una plantada d’arbres a càrrec de les escoles de Figueres i tallers educatius sobre la vegetació de la zona verda més gran de la ciutat. I durant tot el dia, a la Plaça de l’Ajuntament, 1ª Fira de la Flor.

A les 13.15 h del migdia, a l’Envelat de la Rambla de Figueres, presentació del llibre “Els arbres de Figueres”, de Cristina Viñas i Josep Viñas. Hi haurà l'actuació musical del cantant figuerenc Joanjo Bosk i un pica pica per tal d’amenitzar l'acte. Tothom hi està convidat.

1 comentari:

  1. Es un llibre de gran sensibilitat. Pensaments de Josep Viñas i descripcions botánicas de Cristina Viñas, precios. Es un homenatge a una Figueres estimada per els autors

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.