dijous, 30 de juliol del 2009

Tala d'arbres a la Gran Via de Barcelona

És increïble aquest ajuntament tan arboricida

Aquests dies s’estan talant arbres a la Gran Via de Barcelona entre Urgell i Casanovas, és increïble aquest ajuntament tan arboricida. S'ha de denunciar, ja n'hi ha prou.
Xavi Valls
·

2 comentaris:

  1. hola companys:

    Hem publicat el article en el nostre bloc, ja està bé de política arboricida per part dels responsables municipal.

    salut i gracies per la vostre feîna

    ResponElimina
  2. Casualment passava per aquí l’altre dia: penso que la tala estava totalment justificada. S’han tret arbres que són un perill i encara caldria retirar-ne uns quants més.
    Propagar la cultura de la denuncia per la denuncia mai resoldrà cap problema.
    Dir que l’Ajuntament és arboricida, sense cap argumentació i de forma totalment improvitzada, és no dir res per dir quelcom. Qui de forma sistemática matxaca l’arbrat és l’arquitecte ignorant, el malalt de torn i els que han de fer complir la norma i es fan el ronso.
    Allò que realment és un problema, i que no s’ha reflexat en aquest post, és el grapat d’arbres de nova plantació totalment morts. Això sí que és complex i cal parar-hi molta atenció.
    Quedo parat al veure que això, que és realment preocupant i evident, no es prengui en consideració.
    Van totalment errats aquells que creuen que els arbres no es cuiden, allò que passa és que cal més gent i més mitjans. Altre cosa podria pasar per deliri canicular…

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.