dijous, 9 de juliol del 2009

Salva la terra: implica't


Benvolgudes amigues i amics de Salva la Selva:


Europa te una gran responsabilitat en la destrucció de les selves tropicals i la violació dels drets de les poblacions que depenen d’elles. I també en el canvi climàtic i escalfament global.


Hem publicat dues noves accions de les que podeu participar per manifestar la vostra preocupació. Una dirigida a la Comissió Europea, per demanar-li que no financi el desenvolupament dels agrocombustibles per a l’aviació, amb totes les conseqüències socials i ambientals que això implica; i l’altra per a sol·licitar a bancs europeus que no ajudin a les transnacionals a capitalitzar-se per a continuar destruint les selves tropicals i torberes a Indonèsia.


A la nostra web


trobareu més informació i els models de carta per ambdues accions. Signi avui mateix i ajudi’ns a difondre aquest missatge. Moltes gràcies i rebi una afectuosa salutació,


Klaus Schenck
www.salvalaselva.org
www.stop-agrocombustibles.nireblog.com
Berlin, Alemanya
Tel.: 00 49 (0)30 517 36 879



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.