diumenge, 12 de juliol del 2009

Plàtans víctimes de la insensibilitat

Plàtans de Castelldefels

Hola a tothom, perquè tothom hauria de ser amic dels arbres, oi?
Després de veure totes les imatges d'Inca i Masquefa, entre d'altres, als veïns de Castelldefels ens queden poques esperances d'evitar la imminent tala d'arbres al barri de Montemar de Castelldefels, amb les excuses de : fer més amples les voreres, d'evitar que s'aixequin per les arrels...
Podeu veure dues fotos des de la finestra de casa meva perquè pugueu observar l'abans i el després dels primers plàtans que van ser víctimes de la insensibilitat. Els seus germans correran la mateixa sort d'aquí uns dies, és qüestió de temps!.
Esther Rodríguez. Castelldefels
·

1 comentari:

  1. No sé què és pitjor: si la mort lenta després d'haver malmès l'arrelament de l'arbre o l'execució directa sense temps ni per al comiat de l'arbre.
    Està clar que abans d'arribar a tenir una bona gestió urbanística les granotes criaran pèl i pel camí anirem perdent amics...

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.