divendres, 27 de març del 2009

USA: agrocombustibles a gran escala



Benvolgudes amigues i amics de Salva la Selva:


L’administració del president Obama, ha de centrar les seves polítiques climàtiques i energètiques en la reducció del consum. En lloc d’això, està promovent l’expansió dels agrocombustibles a gran escala, cosa que ja és causa de destrucció de diversos ecosistemes, entre ells les darreres selves tropicals.


Organitzacions ambientals i socials dels Estats Units d’Amèrica (EUA) demanen que el govern d’Obama aturi el seu suport financer i polític a la producció d’agrocombustibles a gran escala, que es contradiu amb les seves intencions de detenir el canvi climàtic i amenaça amb causar més fam, violacions de drets fonamentals i degradació de sòls i aigua. En suport de les organitzacions locals, vostè pot firmar una carta dirigida al president Obama i la seva administració que trobarà a:


http://www.salvalaselva.org




Per favor, ajudi a difondre aquest missatge entre aquells que estiguin interessats. Moltes gràcies i rebin una salutació afectuosa.


Guadalupe Rodríguez
Salva la Selva

www.salvalaselva.org
www.stop-agrocombustibles.nireblog.com

Berlin, Alemania
Tel.: +49 (0)30- 51736879




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.