diumenge, 1 de març del 2009

Una eco-trampa contra la processionària

Una empresa de Bages del Rosselló inventa
un producte contra la processionària


Una petita empresa de Bages del Rosselló acaba d'inventar una trampa per desfer-se de les erugues processionàries. El producte ha estat desenvolupat en cooperació amb l’institut de recerca agronòmica INRA i un mes després de l'inici de la seva comercialització és ja tot un èxit, unes 800 trampes venudes a uns 20 a 30 euros depenent de la mida del tronc de l'arbre.
L'invent consisteix en un collaret instal·lat per tot el tronc de l'arbre i quan baixen les erugues, aquestes són guiades a través d'un tub cap a una bossa on queden empresonades. El producte està a la venda als magatzems Gamvert i a Bages del Rosselló es pot trobar a l'empresa 'La Mésange Verte', 66670 Bages del Rosselló, França, tel. : +33 (0) 468 375 896, contact@lamesangeverte.fr
·

3 comentaris:

  1. Coi, gràcies! Nosaltres no sabem què fer amb les erugues de l'escola...M'ho apunto!

    ResponElimina
  2. mes informació:

    http://www.allo-olivier.com/Photos-Forum/Articles-Presse/Bloc_MesangeVerte_01.pdf

    http://www.allo-olivier.com/Photos-Forum/Articles-Presse/Bloc_MesangeVerte_02.pdf

    http://www.allo-olivier.com/Photos-Forum/Articles-Presse/Bloc_MesangeVerte_04.pdf

    thomas

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.