diumenge, 22 de març del 2009

Per la llibertat de l'Enric Duran i contra el sistema financer


Bones! Enviem aquest correu per difondre les properes convocatòries de la campaya de suport a l'Enric Duran, membre del col·lectiu "Temps de re-voltes" i impulsor de l'actual xarxa pel decreixement.


"El jutjat d'instrucció número 29 de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per a Enric Duran perquè considera que hi ha risc de fuga. El seu advocat, Àlex Solà, ha valorat aquesta mesura com a 'desproporcionada' perquè 'no hi havia hagut cap ordre prèvia de cerca i captura ni tampoc cap intent d'esbrinar el domicili de Duran'. L'activista podria ser a la presó fins que se celebri el judici, que es podria allargar fins als dos anys."


1. RODA DE PREMSA A BARCELONA: Tindrà lloc el proper dimarts 24 de març a les 12 hores al local de la FAVB (C/ Obradors, 6-8, Baixos), per parlar de la situació actual de l'Enric Duran. Hi participaran el seu advocat, Alex Solà, i diverses entitats jurídiques i socials contràries a la mesura de presó preventiva aplicada a l'Enric.


2. ACCIONS DESCENTRALITZADES: "Enric Duran ha atacat l’ull de l’huracà del sistema financer i ha fet públiques propostes per construir una vida més justa i digna. Per això l’Enric els ha fet por i és a la presó. A ell l’han aïllat a la força, sense comptar que darrera d’aquesta acció hi ha moltes persones que NO CALLAREM.


El proper *dijous 26 de març* fem una crida a fer *accions descentralitzades * per demanar la llibertat de l’Enric i com a protesta a aquest sistema que empresona a qui s’hi oposa i deixa en llibertat als veritables causants de la crisi.


A *Barcelona*, convoquem *concentració el mateix dijous 26 de març a les 20h davant la Borsa de Barcelona*. Per la llibertat de l’Enric i contra el sistema financer. Si Madoff esperava judici en un apartament de luxe de Manhattan, perquè l’Enric espera en una cel.la de la Model?" -----


També informar-vos que estem creant també un Grup de suport a l'Enric Duran, amb dues eines de comunicació: - Un correu de contacte per a que qualsevol pugui posar-se en contacte amb nosaltres: suportenric@17-s.info - Una llista de correu a la qual tothom que vulgui pugui subscriure-s'hi per debatre i implicar-se en la campanya de suport, alliberant totes les altres llistes d'aquest debat (servirien per difondre les convocatòries en ferm) . Us convidem a registrar-vos-hi! Podeu fer-ho a la llista a http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/suportenricduran


Per raons pràctiques, les reunions es faran a Barcelona, recollint també les aportacions de totes aquelles persones interessades que viuen lluny i no tenen possibilitat d'arribar-hi. L'objectiu no és centralitzar totes les accions a Barcelona, sinó que aquest grup de suport esdevingui un espai de coordinació entre totes les propostes que hi ha (per exemple: algú munta una acció concreta en un lloc concret, si els altres territoris ho saben poden plantejar-se fer la mateixa acció, o simplement fer-ne ressò com a grup de suport). A més, també permetrà que les convocatòries globals siguin més massives.


Salut!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.