dilluns, 16 de març del 2009

Jardins i jardiners a Barcelona

Jardins i jardiners, art, ciència i ofici a Barcelona

Celebració del setanta-cinquè aniversari de l’Escola
de Jardineria Rubió i Tudurí i del quinzè aniversari
del Centre de Formació del Laberint


Dia: Dimarts, 17 de març de 2009, a les 17 hores.
Lloc: Centre Cívic Cotxeres de Sants (carrer Sants, 79 de Barcelona).

Parlament de presentació, a càrrec dels equips directius de l’Escola de Jardineria Rubió i Tudurí i del Centre de Formació del Laberint.

Taula rodona:
Jardineria, professió i formació. La importància de la formació en la professió jardinera, en els centres educatius i les empreses”.
Participen:
Andreu Massoni, president del Gremi de Jardineria de Catalunya i mestre jardiner.
Flora Miserachs, mestra jardinera, especialista en Art floral.
Salvador Pi, tècnic especialista en Jardineria i mestre jardiner, coordinador dels cursos aficionats del Centre de Formació del Laberint 1993-2007.
Julià Silvestre, mestre jardiner i titulat a Versalles, i assessor tècnic de Cultiu de planta i ornamental i jardineria.
Eloi Vidal Balañà, cap de l’Àrea de Gestió Administrativa i Formació Professional.
Modera: Àngela Romeu, coordinadora pedagògica de l’Escola de Jardineria.

Exposició:
Inauguració de l’exposició: “Jardins i jardiners, art, ciència i ofici a Barcelona”.
Recorregut gràfic per la història de la jardineria barcelonina durant l’època contemporània, distribuïda en quatre àmbits: els parcs i jardins, els professionals que els han fet possibles, la seva divulgació i foment, i les diferents experiències formatives. Aquesta exposició es podrà visitar del 17 al 28 de març.

• Refrigeri ofert als assistents.
IES M Rubió i Tudurí. Av. Marquès de Comillas,16. 08038 Barcelona. Sants-Montjuïc. Tel: 93 424 37 07. a8041933@xtec.cat - www.bcn.cat/rubioituduri

Centre de Formació del Laberint. C/ Germans Desvalls, s/n. Parc del Laberint d’Horta. 08035 Barcelona. Tel. 93 428 25 00 i 639 62 05 18. formacio.laberint@bcn.cat - www.bcn.cat/parcsijardins
·

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.