dimarts, 10 de febrer del 2009

Tehuantepec



Tehuantepec: negocis energètics contra drets de terres


Benvolgudes amigues i amics de Salva la Selva:


Tenim dues noves accions de protesta per email a la nostra web. Empreses europees, principalment espanyoles i basques, han arribat a Mèxic amb les promeses de generar energia neta i inversions milionàries, ocupació i progrés. Però la realitat es presenta de mode molt diferent.


Per ajudar als indígenes a reivindicar els seus drets sobre les seves terres, signi la carta de pressió a les autoritats espanyoles, basques i mexicanes, i per a conèixer més detalls entri a:



A la mateixa pàgina trobarà una altra protesta, per a demanar al Banc Mundial que retiri el crèdit que està portant als camperols de la Región de Oro (Papua Nova Guinea) a la pobresa.


Ajudi a difondre aquest missatge entre tota aquella gent que puguin estar interessats en recolzar la protesta. Moltes gràcies i rebin una afectuosa salutació.

Guadalupe Rodríguez
www.salvalaselva.org

Hasenheide, 56
10967 Berlin, Alemania
Tel.: +49 (0)30- 51736879



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.