divendres, 13 de febrer del 2009

Salvem els boscos de Salta a l'Argentina



Salta (Argentina) Ecocidi per plantar soja



Benvolgudes amigues i amics de Salva la Selva:


La agroindustria està arrasant els boscos de la província argentina de Salta, amb la complicitat dels polítics locals, que no fan res per detenir-la. Dies passats, una terrible inundació ha copejat la província. La desforestació ja està causant el canvi climàtic a Salta, i degut a la desforestació hi ha hagut un al·luvió d’aigua, terra i troncs que ha fet la situació encara més terrible, amb resultat de mort i arrasament.


Per a posar fi immediat a les desforestacions autoritzades de manera irregular, pobladors i organitzacions socials presentaren una demanda davant la Corte Suprema d’Argentina. Per favor, escrigui urgentment als jutges i demaneu-los que prenguin en compte les conseqüències del canvi climàtic, les amenaces a la supervivència de les poblacions i la biodiversitat, l’expansió de la frontera agrícola, i els danys col·laterals associats a l’expansió dels monocultius transgènics com el de la soja a la regió a l’hora de prendre les seves resolucions. Hi ha temps fins el 18 de febrer.


Els detalls d’aquest cas i un model de carta es troba a:

http://www.salvalaselva.org

Per aconseguir més suport, ajudau-nos a difondre aquest missatge.

Moltes gràcies i rebin una afectuosa salutació.


Guadalupe Rodríguez
Salva la Selva

www.salvalaselva.org
www.stop-agrocombustibles.nireblog.com

Hasenheide, 56
10967 Berlin, Alemania
Tel.: +49 (0)30- 51736879




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.