dijous, 24 de gener del 2008

Xerrada sobre l'Alzinar del Tibidabo

Tibidabo i Collserola SOS perill imminent !!!

Xerrada a l’Ateneu Rosa de Foc:
Carrer Verntallat 26. Porta verda. Gràcia. Barcelona.
El proper divendres dia 25 de gener, a les 8 del vespre.

De Sant Pere Màrtir a Esplugues a Torre Baró passant pel Tibidabo, es farà un repàs a les lluites més imminents; Tala de l'Alzinar centenari del Tibidabo i construcció d'una macromuntanya russa, amb les seves repercussions ecològiques, paisatgístiques de insostenibilitat i un canvi d'ús de l'espai públic notablement especulatiu, sense respectar la sensibilitat popular i la voluntat de tots els partits del Consistori d'aturar el projecte, llevat PSC, al mateix temps que trenca l’horitzó mil·lenari del la Serra Litoral del Cap i Casal.
Les diferents alternatives i reivindicacions fins avui, i futures accions populars per mantenir la integritat de Collserola i aturar les agressions a la serralada, com a Pulmó de Barcelona.

Ponent Juli Fontoba i Sogas, representant Col·lectiu Agudells, Ecologistes en Acció i Vicepresident de SOS Tibidabo.
Es confirmarà la presència d'algun
representant de Can Masdeu a la Xerrada.


!!! Collserola Parc Natural. Organitzem la resistència popular !!!
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.