dissabte, 12 de gener del 2008

No ens fareu callar


Aquest dissabte es durà a terme un homenatge al recentment desaparegut Toni Roig. El músic d'Al-mayurqa i activista polític, sempre compromès amb les llibertats nacionals i socials del nostre poble rebrà una lloança en forma de música rock i folk.

Es tracta d'un concert que tendrà lloc a la plaça de Cort de Palma a partir de les 22 hores. Hi actuaran grups compromesos de diferents estils, com Al-Mayurqa, que tendrà la col·laboració de Biel Majoral; Rock'n'press; Oprimits; Herbes Dolces; i Musnok




1 comentari:

  1. Sort que queda gent com vosaltres, no ens faran callar, Joan Vicenç, en cap de les lluites. Jollons, veig aquí al costat que a Girona tenim un grau positiu, segur que aquí al meu poble, menys. M'agrada el fred! Petons.

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.