diumenge, 7 d’octubre del 2007

Amenaces al Parc Nacional Bahuaja Sonene del Perú


Benvolgudes amigues i amics de la selva tropical:

Per favor, escriguin avui als membres del parlament peruà i sol·licitin que votin en contra d’una proposta de llei que ha estat recentment presentada i que proposa l’establiment d’una concessió d’explotació d’hidrocarburs a la zona de Candamo, cor del Parc Nacional Bahuaja Sonene. La proposta de llei serà votada en pocs dies.

El Candamo, és una àrea amb un tipus de bosc únic i especial: el bosc de niguls de baixa latitud que només a molt pocs llocs s’arriba a desenvolupar per davall dels 1000 sobre el nivell del mar i que conté una flora i fauna única. A aquesta singularitat, se suma la presència dels turons del Tàvara, serralada de baixa altitud que serveix com a corredor natural per a la fauna i flora de les zones altes i les zones baixes, amb el resultat d’una altíssima riquesa d’espècies. Si s’aprova la llei, aquesta zona seria retallada del Parc Nacional i destruïda totalment.

Trobareu més informació i un model de carta a la nostra pàgina web:
http://www.salvalaselva.org


Ajudau a salvar la selva tropical i a protegir els drets dels pagesos difonent aquesta informació entre totes les persones i conegueu i que puguin secundar l’acció.

Moltes gràcies per la vostra participació i rebeu una afectuosa abraçada.

Guadalupe Rodriguez
guadalupe@regenwald.org
http://www.salvalaselva.org

NOTA: Aquesta acció també s’ha publicada en alemany a: http://www.regenwald.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.