dimecres, 12 de setembre del 2007

La Festa del Ginjoler

Per la Placeta del Ginjoler!

Per a celebrar que el ginjoler del carrer Arimón es salva i es queda al seu lloc i per reivindicar que al voltant del ginjoler hi facin una placeta de terra, sense edificis de ciment, només amb bancs i ombra per a preservar el vell ginjoler i per a que tothom el pugui admirar, el proper diumenge 16 de setembre, a les 7 de la tarda, a la plaça Joaquim Folguera de Barcelona es celebrarà la Festa del Ginjoler.
Qui vulgui compartir amb els ginjolaires l’alegria d’una petita gran victòria serà ben rebut a la festa del dia setze de setembre, tothom hi està convidat.
·

1 comentari:

  1. Jo us el deixo, ahir no vaig poder-hi entrar, us passeu pel blog, que hi teniu una sorpresa, potser ja en teniu més, però sou un referent per mi. Salut i ecologia.

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.