dilluns, 23 d’abril del 2007

Celebrant Sant Jordi

Amb una pàgina en blanc

Aprofitant que per Sant Jordi s’estila el ritual de la rosa i el llibre, els nostres amics arbres · arbres amics ens ofereixen una pàgina en blanc. Hi podem escriure els títols publicats relacionats amb ells i així col·laborar al seu coneixement. Si conèixer és estimar... aquí estem, defensant allò que estimem.
*

3 comentaris:

  1. Només se m'ocorr un llibre el Walden, de'n Thoreau, en versió catalana, clar.
    Ah!
    I un altre: els discursos dels indis americans!

    Són dos llibres que no només ensenyen a estimar als arbres, sinó a la totalitat de la Natura!

    ResponElimina
  2. De segur que conegueu el deliciós llibret "L'home que plantava arbres" de Jean Gionno (que semla que va viure a Mallorca)

    "Giono situa l'argument de la seva peça en una erma comarca de la Provença. En ella, un pastor solitari, planta centenars de milers d'arbres en una regió inhòspita i gairebé deshabitada. La lliçó que ens transmet l'autor en aquest relat relat és el desinterès i generositat del qui actua sense esperar res a canvi, amb absolut despreniment i guiat per una mena de compromís amb la terra que el nodreix i a la qual vol demostrar el seu agraïment"

    ResponElimina
  3. aquesta pàgina vostra és excepcional. Fa temps que la conec i us felicito també la diada de Sant Jordi.
    Vaig copiar i enganxar el vostre llaç verd al meu bloc, citant, evidentment la font.

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.