divendres, 23 de març del 2007

Sim Salabim salva un bosc

A Barcelona
Els dos últims caps de setmana de març

Un follet i un sabater que lluiten per salvar un bosc, al Sant Andreu Teatre

Un grup de màquines contaminants arriba a un bosc centenari. La pau i la bellesa del paratge natural es veuen de sobte pertorbades per aquests artefactes que deixen anar fums i sorolls. És la fi del bosc? No: un arbre, un mussol i un follet uniran les seves forces i aconseguiran salvar el bosc.

Aquesta és la història d'El follet i el sabater: un bosc en perill!, que la companyia Sim Salabim porta al Sant Andreu Teatre els dos últims caps de setmana de març. El follet és Leprechaum, un personatge inquiet i entremaliat que fa servir el seu enginy per impedir la destrucció d'un bosc que es casa seva. En la seva lluita tindrà com a aliats un arbre i un vell sabater al qual la sort li ha somrigut: després d'anys sense vendre cap sabata, l'artesà torna a triomfar gràcies a unes misterioses sabates que es troba abandonades aquí i allà.

Fent servir teatre, música i titelles, El follet i el sabater és un espectacle pensat per a nens i nenes de més de tres anys. Les funcions tindran lloc al Sant Andreu Teatre dissabtes 24 i 31 de març, a les 17.30 h, i diumenges 24 de març i 1 d'abril, a les 12 del migdia. L'entrada, de sis euros, té un 50% de descompte disponible per a grups de més de 10 persones.



El follet i el sabater:
un bosc en perill!, de Sim Salabim

Sant Andreu Teatre
Neopàtria, 54
Venda d'entrades al mateix teatre,
una hora abans de l'espectacle,
i al Servicaixa.


· Noticia publicada a LaMalla.net
el 22/03/2007 ·

·

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.