dimarts, 4 d’abril del 2006

Barcelona batega i als arbres els ofega

Barcelona batega. Cotxes amunt i avall -per cert els arbres retenen la contaminació a les seves fulles sortosament per a nosaltres-. Grans i petits caminen per l'ombra gratuïta de les seves capsades....escapçades, ofegades per la poda de l'hivern!!! Fins a quan continuarà aquest tipus de poda agressiva als arbres que tant ens donen sense demanar res a canvi? Les fotografies son bén explícites. La primavera esclata, les fulles intenten sortir per on poden entre les branques mutilades...

Barcelona batega. Si fem cas a la publicitat del cartell, què els hi explicarem als nostres nens de la gestió arbòria de la ciutat? Els nens són capitans enciam en potència, ho tinc comprovadíssim. Ensenyem-los doncs amb l'exemple. No oblidem que l'exemple és el millor mètode d'aprenentatge, el més antic de la Humanitat i el que estem perdent a occident ràpidament. Canviem l'eslògan i la realitat i podem dir per sempre: "Barcelona batega amb els arbres".
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.