dijous, 8 de setembre del 2005

Arbres dels nostres boscos

El Palau de Bertiz, a Navarra, acull l'exposició
"Arbres dels nostres boscos"


El Palau de Bertiz acull del 8 al 26 de setembre l'exposició fotogràfica "Arbres dels nostres boscos", en la qual a través de 200 fotografies originals es mostren les espècies forestals més populars i conegudes de la Península Ibèrica. L'exposició esta organitzada pel Govern de Navarra i per Caixa Madrid.
La mostra presenta 40 espècies diferents d'arbres, amb fotografies de fulles, branques, flors, fruits, hàbitats, aprofitament i curiositats. En l'exposició també es poden veure fruits, llavors i talls de fusta de diferents espècies. Els autors de l'exposició són el fotògraf de la naturalesa Ezequiel Martínez i l'enginyera tècnica forestal Susana Domínguez Lerena, que han plasmat en la mateixa dos anys de treball per tota la geografia nacional recorrent boscos, riberes, valls i planes.L'objectiu de l'exposició és servir d'ajuda al professorat i despertar, tant en nens com en adults, el respecte al medi ambient i en especial als arbres i boscos. La mostra arriba a Navarra després d'haver recorregut un gran nombre de localitats espanyoles. Després de passar per Bertiz, la mostra s'ubicarà del 27 de setembre al 9 de novembre en el Centre d'Interpretació de la Naturalesa d'Ochagavía.
~
Més informació :
~

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.