dimarts, 17 de gener del 2017

Ajudeu a salvar els arbres de la Guineuta

L’Ajuntament vol talar uns arbres
al costat de la Ronda de Dalt

Veïns del barri de la Guineueta de Barcelona demanen ajuda per tal que no tallin aquests arbres que estan al costat de la Ronda de Dalt. Amb l’excusa d’unes obres els han marcat per talar-los, sense parlar d’altres arbres que ja han eliminat. Han provat de parlar amb l’Ajuntament de Barcelona però no troben ningú que els vulgui escoltar. Al telèfon del civisme de la ciutat els han dit que després ja en plantaran d’altres d’arbres.

Hi ha polítics i responsables municipals que sempre menyspreen el paper dels arbres a la ciutat. A més dels innumerables efectes positius mediambientals, aquests arbres també son un referent molt important per els veïns que cada dia els veuen i els acompanyen, els arbres son com uns amics i companys que proporcionen alegria i benestar, tallar-los és com eliminar una part substancial dels mateixos ciutadans. Encara que per alguns polítics i responsables municipals aquests arbres només són una cosa que es pot reemplaçar haurien de saber i comprendre que per molta gent cada arbre és una cosa molt valuosa i això els bons gestors del municipi ho haurien de respectar.

Si us sembla podeu enviar missatges demanant respectar aquests arbres a l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, ho podeu fer mitjançant aquests enllaços: Correu de Ada Colau Pàgina de contacte de Ada ColauFacebook de Ada ColauTwitter de Ada Colau