diumenge, 3 de maig del 2015

De la protecció de la Serra de Collserola

Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola
Sessió participativa

A finals de gener 2015 s'ha aprovat l’Avanç de pla del nou Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat). La totalitat de la informació del Pla la trobareu a la web de l’AMB: Informació pública del PEPNnat de Collserola. En aquest enllaç, trobareu un resum executiu del document, amb les idees clau: PEPNat Collserola. Resum Executiu.

Simultàniament als canals habituals de recollida de suggeriments a un PEPNat (presentació de suggeriments i al•legacions a un dels punts de registre de l'AMB o als registres municipals), reforçada també amb la posta en marxa de canals telemàtics a disposició de la ciutadania (PEPNnat-Collserola), es posa en marxa la realització de sessions de recollida presencial de suggeriments al PEPNat, convocant sessions amb les estructures de participació dels municipis implicats.

S'ha dissenyat una sessió amb un format eminentment participatiu per tal d’afavorir la recollida d’opinions i el seu contrast i debat entre els participants. És per aquest motiu que et convidem com a representant de l’associacionisme ambiental o del veïnat de Vallcarca i el Penitents, per a aportar els suggeriments que creieu oportuns i debatre el document conjuntament.
La sessió serà dirigida per un facilitador extern i s’emprarà una metodologia participativa que es basa en l’ús de panells i targetes, i tindrà una durada de 2 hores.
Data: 13/ maig/2015. Horari: de 18.00h a 20.00h (2 hores)
Lloc: Biblioteca de Vallcarca i Els Penitents Maria Antonieta Cot, Pg. Vall D'Hebron, 65-69, 08035 Barcelona
Objectiu de la sessió: Recollir suggeriments a l'Avanç de pla del PEPNat de forma participativa.
Per tal de preparar millor la sessió es prega confirmar la assistència :
telèfons : 93 291 66 79 - 690 99 54 53 • froma@bcn.cat