dimecres, 3 de setembre del 2014

2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori

Participa a la 2a Setmana Europea
de la Custòdia del Territori!
¡Organitza el teu acte!


La custòdia del territori és un concepte emergent que pretén involucrar a la societat en la conservació de la natura. Participant a la 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori la teva organització s’implicarà en una iniciativa europea per conscienciar a la ciutadania de la importància de conservar el medi ambient. Sigues part d’ella!
La segona edició de la Setmana Europea de la Custòdia del Territori tindrà lloc del 26 de setembre al 5 d’octubre de 2014. És una iniciativa del projecte d’Informació i Comunicació LIFE, 'LANDLIFE' (LIFE10 INF/ES/000540), que té per objectiu principal impulsar la custòdia del territori com a eina per a la conservació de la natura i la biodiversitat per mitjà de la comunicació del seu valor entre el públic en general, les institucions, els planificadors del territori i els actors específics.
Liderada per la Xarxa de Custòdia del Territori, la 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori està recolzada per quatre organitzacions associades - CEN LR (Conservatoire des Espaces naturels du Llenguadoc-Rosselló), Legambiente, Eurosite i PRYSMA - i compta amb el suport vital de les persones, organitzacions i institucions que treballen amb l'objectiu comú de preservar el patrimoni natural i cultural de la nostra terra i l'ús sostenible dels recursos naturals.

Durant la primera edició de la Setmana, un total de 231 organitzacions, organismes públics, grups de voluntaris, municipis, empreses, escoles i altres institucions, van organitzar més de 420 activitats on hi van participar més de 15.000 persones, contribuint a la conservació del territori i ajudant a fer un pas cap endavant per la custòdia del territori a Europa.
Les organitzacions que vulguin fer promoció o participar a la 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori poden posar-se en contacte amb els organitzadors a través de correu electrònic (info@landlifeweek.eu) o visitar www.landlifeweek.eu/ca. Poden registrar el seu esdeveniment a través d'un formulari molt simple o cercar una activitat prop. També poden seguir les últimes notícies de la Setmana a través de la pàgina web o a través de #landlifeweek.
Així mateix hem engegat la campanya ‘Connecta amb la Natura’ que té com a objectiu animar els ciutadans a compartir les seves fotos gaudint de la natura durant aquest estiu i durant la Setmana a # connectnature a través de Twitter o Instagram.
Esperem la vostra col•laboració perquè aquest any torni a ser un èxit!


· carrer Sagrada Família, 7 (Universitat de Vic) · 08500 Vic ·
· Tel. 938866135 - e-mail: info@custodiaterritori.org ·
· *xct: persones que tenen cura de la terra ·