dimarts, 15 de febrer del 2011

Plantació d'arbres a Ontinyent

Plantació d'arbres homenatge a Empar Granell

El dissabte 19 de febrer a Ontinyent

La Colla Ecologista l’Arrel i la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià convoquen a tothom a participar en una reforestació d’arbres en homenatge a Empar Granell, que es farà el proper dissabte 19 de febrer a Ontinyent (Vall d'Albaida, País Valencià). El lloc de trobada i partença serà a la plaça de la Coronació (El Barranquet), a les 9:30 del matí. Tothom hi està convidat.
Empar Granell i Tormos (1945 - 2010) fou una mestra valenciana, originària de Borriana (Plana Baixa) i professional en la ciutat d'Ontinyent (Vall d'Albaida). Fou una destacada activista en defensa de l'ensenyament laic i en català al País Valencià, presidenta de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià i una de les fundadores d’Escola Valenciana - Federació d’Associacions per la Llengua. Una dona vital i lluitadora, capdavantera en moltes coses, que des de sempre va simbolitzar el civisme actiu en matèria lingüística, solidària i ecològica, sempre des del vessant valencià.
Empar es mereix tot un bosc
Tots els que la coneixien saben de l’estima d’Empar pels arbres, i per això es fa mereixedora de la plantació no d’un arbre, sinó de tot un bosc. Animeu-vos, el proper dissabte 19 de febrer a Ontinyent. Empar es mereix de tot un bosc.

1 comentari:

manel ha dit...

m'encanta la vostra iniciativa, endavant!! :)