dissabte, 15 de maig del 2010

Que no financiin més plantacions de palma oliera


Benvolgudes amigues i amics de Salva la Selva,

Fent-me eco de les creixents crítiques relatives a la insostenibilitat de les plantacions de palma oliera, el Banc Mundial va prendre la decisió de congelar el finançament al sector palmicultor i ordenà una auditoria al Ombudsman de la seva Corporació Financera Internacional (IFC). Abans de continuar amb el finançament de projectes de palma, el BM ha iniciat una ronda de consultes amb parts implicades. El 17 i 18 de maig de 2010 tindrà lloc una reunió a Costa Rica com a part de l’elaboració de l’estratègia del BM amb respecte a la producció d’oli de palma.

Però a tot el món, organitzacions camperoles i de pobles indígenes, moviments socials i grups de la societat civil estan àmpliament d’acord en què les plantacions d’oli de palma no són ni seran mai sostenibles. Allò que realment es necessita és aturar JA l’expansió dels monocultius de palma oliera. Per això, per favor, donin suport amb la seva signatura una carta per a demanar al Banc Mundial que NO financin més plantacions de palma!!!

Entri a http://www.salvalaselva.org

on trobarà un model de carta per a signar

També es troba en el mateix link un model de carta en suport del poble Misak de Colòmbia, amenaçats de mort per paramilitars. No deixin de signar.

Ajudi’ns a difondre aquest missatge.

Moltes gràcies i rebin una afectuosa salutació.

Guadalupe Rodríguez
Salva la Selva

http://www.salvalaselva.org
Email: guadalupe@regenwald.org

Posa un banner de Salva la Selva a la teva web o blog: http://www.salvalaselva.org/banner.php
Segueix-nos a Facebook: http://www.facebook.com/salvalaselva

1 comentari:

Anònim ha dit...

I, a sobre, l'oli de palma, és un dels olis més nociu per a la salut de les persones perquè crea dipòsits de colesterol a les artèries.