dimarts, 13 d’abril del 2010

Una carretera en plena Selva


Una carretera per xapar el Tapón del Darién

La possibilitat d'unir les Amèriques per terra, des d'Alaska fins la Patagònia es plantejà des dels anys 30. L'ambiciós projecte de la Carretera Panamericana, del que ja existeixen 25.750 quilòmetres que recorren 13 països s'interromp des de fa dues dècades a l'anomenat Tapón del Darién, en el límit entre Colòmbia i Panamà. El president Álvaro Uribe insisteix en destapar el Darién i construir els 108 quilòmetres de carreteres que manquen per a connectar Centre Amèrica amb Sud Amèrica, a pesar de la catàstrofe ambiental i social que això significa. Els pobladors afectats s`hi oposen.

Fem-lis costat amb la nostra signatura aquí:

Salva la Selva


1 comentari:

Bartu ha dit...

Es plans de l'Imperialisme gringo, recolsats per els seus vassalls, com Uribe, només preténen treure el màxim benfeici dels recursos d'aquest continent sense contemplar els danys que causen a la natura ni als humans que allá viuen! És espantós, però l'IIRSA, tembé contempla una carretera de Manta (Equador) a Manaus, travessant indiscriminadament una de les àrees més verges de la Regió amazònica!
Lluitar per salvar la selva, els recursos i les persones és lluitar contra l'imperialisme i per la sobirania dels pobles!
Salut!