dijous, 11 de març del 2010

Son bosc esqueixat per la meitat

Els enemics d'aquesta terra

Han entrat les màquines a la parcel·la que no entrava dins l'àmbit del PORN. Han arrasat el pradell de gramínies a veinat de l'hàbitat amb comunitats de Paspalo-Agrostition (amb Panicum repens) protegit per la Directiva Europea. Han gratat fins a la crosta de marès i han fet caramulls d'arena. Han arrasat milers d'orquídies de diferents esècies: Serapias lingua, Orchis fragans, Ophrys apifera...i han fet desaparèixer hàbitat potencial de l'orquídia de prat Orchis robusta.

Ja no es tracta del partit polític...són aquesta Puta xusma que maneja els dobbers i que té la pella pel mànec. Fan oi, fan vomitera i aquestes imatges me rompen s'ànima, m'estrenyen el cor. Me cag amb sa Puta mare que els va fer, me cag amb tots els que ho han promogut, amb els que hi han consentit, amb els que hi han informat a favor, amb els que han mirat cap a una altra banda, amb els que han cobrat un sobre, me cag amb tots aquests Putes ignorants cobdicosos que pensen que això serà una zona verda preciosa que donarà feina, i amb tots aquells que ens han volgut fer creure que "la mare de Déu nom Bet" i que això no afectarà al parc. Mal esclatin en merda! Que cadascú dugui sobre la seva consciència la part de culpa i la vergonya que li toqui. I perdonau-me les flestomies però estic bastant alterat.
Trobareu el sentir de les persones a : Fòrum Gob Mallorca

Rafel Mas, Búger 11 de març de 2010

3 comentaris:

Joan Vicenç ha dit...

M'afegesc al teu parer, sentiment i paraules. Nosaltres hi posam això i els altres?

jd ha dit...

Em sap greu Rafelet. Millor que puguis verbalitzar la putada que no pas empassar-t'ho i que et faci més mal per una altra banda.
Tinc la secreta esperança que tots aquells que donen tan per allà es reencarnin en alguna altra cosa que dongui menys per aquí. Mentrestant resistir és guanyar...

Rafel Mas ha dit...

Gràcies pels ànims JD

En aquest blog podeu veure més imatges den Miquel A. Dora i un texte emocionat
http://fotodenatura.blogspot.com/2010/03/crim-de-terra.html