dilluns, 22 de març del 2010

Passejada per salvar els arbres de Sant Martí Vell

La passejada per la carretera de Sant Martí Vell
a Madremanya va ser un èxit


Ahir diumenge 21 de març al matí, un bon grapat - prop d'un centenar - de veïns i amics del nostre entorn vam gaudir d'una passejada familiar pel trajecte de la carretera que comunica Sant Martí Vell i Madremanya. Realment va ser un gust passejar-la i és un autèntica bestiesa que ens la vulguin substituir per una "autovia" que trencarà tot l'encant que té, que trencarà tota la personalitat que té i ens dóna el nostre paisatge.
Una veïna de Madremanya ha tingut una idea que trobo genial: ja que s'han fet les expropiacions (i evidentment això és una cosa que no tornarà enrera, faltaria més!), arranjar el ferm actual de la carretera, ampliant el mínim imprescindible per a una bona circulació i fer una via verda per a que es pugui passejar a peu i en bicicleta pels nostres camps i boscos.
Durant la passejada, a l'alçada entre Els Colomers i Mas Tarrés, es va clavar una pancarta amb la lletra de la cançó "Pare" d’en J.M. Serrat, en senyal de plany per la destrossa de natura que es pretén fer.
Com podeu veure la premsa s'ha fet ressò de la nostra passejada d'ahir al matí. és un èxit de tots que cal celebrar, a veure si poc a poc anem sensibilitzant a la gent i tenim la sort (sí, ja sé que fa falta un miracle, però..) d'evitar una destrossa tant important al nostre paisatge.
Felicitat i gràcies a tothom!
Avui dilluns tenim reunió a Madremanya amb l'alcalde i demà tenim pensat reunir-nos al restaurant cap a les 20,00 per a parlar una mica de com seguim la lluita. Així que qui vulgui venir, aquí estarem!

Llum Garcia Elorrio

Informació que ha sortit als diaris:
· El Punt: Passejada reivindicativa
· Diari de Girona: Oposició de la reforma del vial de Sant Martí a Madremanya

· Més informació:
· El Crit De La Natura
· Cal salvar els arbres de Sant Martí Vell
· Jornada de protesta a Sant Martí Vell