dilluns, 1 de febrer del 2010

Escolteu "On són els arbres?"

En el Dia de l'Arbre,
escolteu el conte "On són els arbres?"


En aquests dies que en molts llocs s’està fent el dia de l'arbre, Edicions del Bullent ens convida a escoltar el conte "On són els arbres?" de Josep Chapa i Matilde Portalés per tal de celebrar aquesta jornada de l'arbre.
Si voleu gaudir del conte amb la màgia d'aquella entranyable narració oral a la vora del foc i volar amb la imaginació, només cal que punxeu la fletxeta del següent audiòmetre, ara bé, el foc i la llar l'heu de posar vosaltres :

El dia 13 de desembre al programa de Ràdio 9 "El jardí de les delícies", d'Amàlia Garrigós, emeteren aquesta magnífica dramatització del conte On són els arbres?, de Josep Chapa i Matilde Portalés, editat a la col·lecció Cavallet de Mar d'Edicions del Bullent.
La dramatització està feta per Reis Juan i Herminio Lozano. Dos grans artistes del so i de la veu.
A més del conte, Edicions del Bullent també ha publicat unes enganxines de vinil per posar a la paret i ambientar l'habitació o la classe amb el conte que hem llegit. Es poden posar i treure, van preretallades i van presentades en dues làmines de tamany de 42 x 30 cm.

3 comentaris:

Bullent ha dit...

Gràcies per fer-vos-en ressò!

Josep Chapa ha dit...

Amics (i amigues) arbres és un goig compartir natura amb vosaltres, el meu conte això pretenia, així com el vostre bloc. Poc a poc aconseguirem la revolució verda que tant desitgem i la sensibilització de tots, i els infants per sobre de tot, és fonamental. Ànim en la tasca!
P.S: precioses les vostres fotografies.
Josep Chapa.

Francesc Mas i Castanyer ha dit...

Moltes gràcies també a vosaltres per a fer possible llibres com ara aquest.
És així com dius, Josep, poc a poc a veure si anem aconseguint difondre el coneixement i l’estima pels arbres i per tota la natura.
Salut i endavant!